Over ons

Versverzekeraar helpt versondernemers ondernemen

Het runnen van een verswinkel vergt ondernemerschap en ondernemen betekent risico’s nemen. U helpen om slim om te gaan met die risico’s, dat is waar wij goed in zijn. We komen bij u langs, we weten hoe uw winkel reilt en zeilt en we kennen uw privésituatie. Kortom, we weten wat u bezighoudt en bieden u bruikbare oplossingen die ervoor zorgen dat u met een gerust gevoel kunt ondernemen. Van praktische tips tot scherp geprijsde verzekeringen. Bekijk onze diensten

Een lange traditie

Wij zijn een familiebedrijf dat zich al 100 jaar inzet voor de Nederlandse versondernemers. We kennen uw branche door en door en spreken we uw taal als geen ander. We staan bekend om onze betaalbare premies, onze persoonlijke service en snelle hulp bij schades. Niet voor niets zijn wij al jaren dé versverzekeraar van Nederland!

Ontdek wat Versverzekeraar voor u kan doen

Maak ook kennis met Versverzekeraar en doe uw voordeel met onze adviezen en gunstige tarieven. Neem hiervoor contact op met een adviseur in uw regio. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12