Versverzekeraar ijs

IJssalon

Alle verzekeringen voor uw ijssalon

Bij Versverzekeraar vindt u alle verzekeringen die u nodig heeft voor uw ijssalon. Een koeling die het begeeft, een brand in uw zaak, een werknemer die uitglijdt en (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt: het kan ook in uw bedrijf gebeuren. Onze verzekeringen geven u de nodige zekerheid om uw ijssalon te beschermen tegen dit soort schade. Of tegen de kosten van ziekte van uw werknemers. Ook regelen we uw financiële zaken, zodat ook uw inkomen beschermd is, bijvoorbeeld als u zelf ziek wordt of onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.

Welke verzekeringen kiest u voor uw ijssalon?

In uw ijssalon draait alles om heerlijk vers geserveerd ijs. Een ijssalon runnen brengt ook risico’s met zich mee. Als specialist in uw branche weten we wat deze risico’s zijn, wat de financiële consequenties zijn en vooral: wat u er tegen kunt doen. Want met de juiste maatregelen kunt u de kans op een bedrijfsrisico vaak al aanzienlijk verkleinen. Versverzekeraar helpt u daarbij. Zo kunt de beste afwegingen maken over wat u wel en wat u niet wilt verzekeren voor uw ijssalon (of hoeft te verzekeren).

Uw ijssalon gegarandeerd goed verzekerd

Het is een nachtmerrie voor iedere ijssalonhouder: dat na een brand het uitgekeerde bedrag van de verzekering te laag blijkt om de ijssalon snel (of überhaupt) weer te kunnen openen. Dat kunt u voorkomen met een verzekering die gebaseerd is op taxatiewaarde. Dan bent u nooit onder- of oververzekerd, weet u welk bedrag uw verzekeraar gegarandeerd uitkeert in geval van schade én u betaalt niet teveel premie. Ook deze bedrijfstaxatie regelt u eenvoudig via Versverzekeraar.

Ontdek de voordelen van Versverzekeraar voor ijssalons

Maak ook kennis met Versverzekeraar en doe uw voordeel met onze adviezen en gunstige tarieven. Neem hiervoor contact op met een van onze ijsbranchespecialisten in uw regio. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Vragen over uw verzekeringen? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op  033 - 247 5555.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12