Versverzekeraar ziekteverzuim

Ziekteverzuim / vitaal personeel

Ziek personeel is duurder dan u denkt

Ruim driekwart van de kleine ondernemers heeft een ziekteverzuimverzekering. Dat is ook begrijpelijk, want een zieke werknemer kost u al gauw meer dan 200 euro per dag. U moet namelijk de loonkosten doorbetalen en misschien een vervanger inhuren. Blijft uw werknemer langer ziek, dan komen er ook nog re-integratiekosten bij. Met een ziekteverzuimverzekering bent u verzekerd van loondoorbetaling en vaak ook van hulp bij re-integratie.

Aantrekkelijk verzekerd via Versverzekeraar

Versverzekeraar heeft met verschillende verzekeraars afspraken over gunstige tarieven en speciale voorwaarden. Daarnaast hebben we in samenwerking met verzekeraars ook eigen producten voor ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid ontwikkeld, specifiek voor uw branche. Zo weet u dat u optimaal verzekerd bent.

Tips om ziekteverzuim te voorkomen

Een griepje overkomt iedereen wel eens. Met een paar dagen rust is uw werknemer er vaak wel weer bovenop. Moeilijker (én duurder) wordt het als uw werknemer langdurig ziek is. Daarom geven we u graag een aantal tips om uw personeel gezond en vitaal te houden!

Werken aan minder ziekteverzuim in uw verswinkel?

Neem hiervoor contact op met een adviseur in uw regio. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Vragen over uw verzekeringen? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op  033 - 247 5555.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12