Versverzekeraar traiteur

Traiteur en catering

Traiteurs en cateringbedrijven regelen hun verzekeringen bij Versverzekeraar

Waren die bederven omdat de koeling het begeven heeft, een gehuurde partytent die stuk gaat: het kan iedere traiteur of cateraar overkomen. Dan is het fijn als u weet dat uw verzekeringen de nodige financiële compensatie bieden. Versverzekeraar helpt u daarbij, met praktische tips en scherp geprijsde verzekeringen. Ook als het gaat om de kosten bij ziekte van uw werknemers. Bij Versverzekeraar regelt u ook dat uw inkomen beschermd is, bijvoorbeeld als u zelf ziek wordt of onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.

Wat gaat u als traiteur wel en niet verzekeren?

Voor u als traiteur of cateraar zijn mooie, verse gerechten uw visitekaartje. Horecaondernemer zijn brengt echter ook risico’s met zich mee. Als specialist in de cateringbranche weten we wat deze risico’s zijn, wat de financiële consequenties zijn en vooral: wat u er tegen kunt doen. Want met de juiste maatregelen kunt u de kans op een bedrijfsrisico vaak al aanzienlijk verkleinen. Versverzekeraar inventariseert en adviseert. Zo kunt de beste afwegingen maken over wat u wel en wat u niet wilt verzekeren voor uw traiteur- of cateringbedrijf.

Uw traiteur- of cateringbedrijf gegarandeerd goed verzekerd

Er ontstaat brand in uw pand. Vervolgens komt u erachter dat het uitgekeerde bedrag van de verzekering te laag blijkt om uw traiteur- of cateringbedrijf snel (of überhaupt) weer te kunnen openen. U moet er niet aan denken. Toch komt dit helaas ieder jaar meerdere keren voor. U kunt dit scenario voor uw traiteur- of cateringbedrijf voorkomen met een verzekering die gebaseerd is op taxatiewaarde. Dan bent u nooit onder- of oververzekerd, weet u welk bedrag uw verzekeraar gegarandeerd uitkeert in geval van schade én u betaalt niet teveel premie. Ook deze bedrijfstaxatie regelt u eenvoudig via Versverzekeraar.

Maak nu kennis met dé verzekeraar voor traiteurs en cateraars

Ontdek hoe Versverzekeraar u kan helpen en doe uw voordeel met onze adviezen en gunstige tarieven. Neem hiervoor contact op met een van onze horecaspecialisten in uw regio. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Vragen over uw verzekeringen? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op  033 - 247 5555.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12