Risicomanagement / Comfortabel ondernemen

Een gerust gevoel

Goed risicomanagement zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel uw versonderneming kunt runnen. U heeft namelijk een beeld van de risico’s die er zijn en u heeft de juiste maatregelen getroffen die de kans op een bedrijfsrisico verkleinen of die voor financiële compensatie zorgen in het geval dat het onverhoopt toch misgaat. Versverzekeraar helpt u hierbij.

Vraag het de specialist binnen uw branche

Machines die uitvallen, brand, ziekteverzuim, een werknemer die uitglijdt tijdens het werk en tijdelijk arbeidsongeschikt raakt, klanten die ziek zijn geworden van een van uw producten: het kan ook in uw onderneming gebeuren. Als specialist in de versbranche, weten we wat uw risico’s zijn, wat de financiële consequenties zijn en vooral: wat u er tegen kunt doen. Dat vindt u allemaal terug in de specifieke risicoanalyse van uw bakkerij, slagerij, ijssalon, traiteursbedrijf, groente- en fruitzaak of vishandel.

Aan de slag met de uitkomsten

De risicoanalyse wordt uitgevoerd door een gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC®) van Versverzekeraar. Aan de hand van de uitkomsten kunt u per risico slimme keuzes maken om uw onderneming te beschermen:

  • Is preventie mogelijk en welke maatregelen moet ik dan nemen? Denk hierbij aan brandveiligheidspreventie, een calamiteitenplan en een veilige werkomgeving
  • Tot welk kostenniveau kan ik de risico's zelf dragen?
  • Welke risico’s binnen mijn versonderneming wil ik verzekeren?
  • Hoe blijf ik alert op de risico’s en de genomen maatregelen?

Wilt u zeker weten dat u de risico’s onder controle heeft?

Neem dan contact op met een adviseur in uw regio. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Vragen over uw verzekeringen? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op  033 - 247 5555.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12