Versverzekeraar vis

Vishandel

Bij Versverzekeraar vindt u alle verzekeringen voor de visspecialist

Bij Versverzekeraar vindt u alle verzekeringen die u nodig heeft voor uw vishandel. Een koeling die uitvalt, een inbraak in uw viswinkel, klanten die ziek zijn geworden van een van uw producten: het kan ook in uw onderneming gebeuren. Onze verzekeringen geven u de nodige zekerheid om uw vishandel te beschermen tegen dit soort schade. Of tegen de kosten van ziekte van uw werknemers. Ook regelen we uw financiële zaken, zodat ook uw inkomen beschermd is, bijvoorbeeld als u zelf ziek wordt of onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.

Wel of geen verzekering nodig voor uw viswinkel?

Als visspecialist werkt u met verse producten. Dit brengt specifieke risico’s met zich mee. Als specialist in de visbranche weten we wat deze risico’s zijn, wat de financiële consequenties zijn en vooral: wat u er tegen kunt doen. Want met de juiste maatregelen kunt u de kans op een bedrijfsrisico vaak al aanzienlijk verkleinen. Versverzekeraar helpt u daarbij. Zo kunt de beste afwegingen maken over wat u wel en wat u niet wilt verzekeren voor uw viswinkel (of hoeft te verzekeren).

Uw viswinkel nooit meer over- of onderverzekerd

Ieder jaar overkomt het meerdere van uw collega-visspecialisten: na een brand is het uitgekeerde bedrag van de verzekering te weinig om de viswinkel snel (of überhaupt) weer in bedrijf te krijgen. Dat kunt u voorkomen met een verzekering die gebaseerd is op taxatiewaarde. Dan bent u nooit  onder- of oververzekerd, weet u welk bedrag uw verzekeraar gegarandeerd uitkeert in geval van schade én u betaalt niet teveel premie. Ook deze bedrijfstaxatie regelt u eenvoudig via Versverzekeraar.

Ontdek wat Versverzekeraar voor u als visspecialist kan doen

Maak ook kennis met Versverzekeraar en doe uw voordeel met onze adviezen en gunstige tarieven. Neem hiervoor contact op met een van onze visbranchespecialisten in uw regio. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Vragen over uw verzekeringen? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op  033 - 247 5555.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12