Versverzekeraar groente

Groente- en fruitzaak

Verzekeringen specifiek voor groente- en fruitspeciaalzaken

Als eigenaar van een groente- en fruitzaak kunt u niet zonder bepaalde verzekeringen. Een koeling die hapert, waterschade in uw winkel, een inbraak: het kan ook in uw bedrijf gebeuren. Onze verzekeringen geven u de nodige zekerheid om uw AGF-zaak te beschermen tegen dit soort schade. Of tegen de kosten van ziekte van uw werknemers. Ook regelen we uw financiële zaken, zodat ook uw inkomen beschermd is, bijvoorbeeld als u zelf ziek wordt of onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.

Eerst inventariseren, daarna uw groente- en fruitzaak verzekeren

U verkoopt de heerlijkste groenten, fruit en salades. Handel in verse producten brengt echter ook risico’s met zich mee. Als specialist in de AGF-branche weten we wat deze risico’s zijn, wat de financiële consequenties zijn en vooral: wat u er tegen kunt doen. Want met de juiste maatregelen kunt u de kans op een bedrijfsrisico vaak al aanzienlijk verkleinen. Versverzekeraar helpt u daarbij. Zo kunt de beste afwegingen maken over wat u wel en wat u niet wilt verzekeren voor uw groente- en fruitzaak (of hoeft te verzekeren).

Uw AGF-zaak optimaal verzekerd

Het zal u als versondernemer maar overkomen, dat u na een brand ontdekt dat het uitgekeerde bedrag van de verzekering te laag blijkt om uw groente- en fruitzaak snel (of überhaupt) weer te kunnen openen. Dat kunt u voorkomen met een verzekering die gebaseerd is op taxatiewaarde. Dan bent u nooit onder- of oververzekerd, weet u welk bedrag uw verzekeraar gegarandeerd uitkeert in geval van schade én u betaalt niet teveel premie. Ook deze bedrijfstaxatie regelt u eenvoudig via Versverzekeraar.

Versverzekeraar: dé verzekeraar voor groente- en fruitzaken

Maak ook kennis met Versverzekeraar en doe uw voordeel met onze adviezen en gunstige tarieven. Neem hiervoor contact op met een van onze AGF-specialisten in uw regio. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Vragen over uw verzekeringen? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op  033 - 247 5555.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12