Versverzekeraar groente

Groente- en fruitzaak

Verzekeringen specifiek voor groente- en fruitspeciaalzaken

Als eigenaar van een groente- en fruitzaak kunt u niet zonder bepaalde verzekeringen. Een koeling die hapert, waterschade in uw winkel, een inbraak: het kan ook in uw bedrijf gebeuren. Onze verzekeringen geven u de nodige zekerheid om uw AGF-zaak te beschermen tegen dit soort schade. Of tegen de kosten van ziekte van uw werknemers. Ook regelen we uw financiële zaken, zodat ook uw inkomen beschermd is, bijvoorbeeld als u zelf ziek wordt of onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.

Eerst inventariseren, daarna uw groente- en fruitzaak verzekeren

U verkoopt de heerlijkste groenten, fruit en salades. Handel in verse producten brengt echter ook risico’s met zich mee. Als specialist in de AGF-branche weten we wat deze risico’s zijn, wat de financiële consequenties zijn en vooral: wat u er tegen kunt doen. Want met de juiste maatregelen kunt u de kans op een bedrijfsrisico vaak al aanzienlijk verkleinen. Versverzekeraar helpt u daarbij. Zo kunt de beste afwegingen maken over wat u wel en wat u niet wilt verzekeren voor uw groente- en fruitzaak (of hoeft te verzekeren).

Uw AGF-zaak optimaal verzekerd

Het zal u als versondernemer maar overkomen, dat u na een brand ontdekt dat het uitgekeerde bedrag van de verzekering te laag blijkt om uw groente- en fruitzaak snel (of überhaupt) weer te kunnen openen. Dat kunt u voorkomen met een verzekering die gebaseerd is op taxatiewaarde. Dan bent u nooit onder- of oververzekerd, weet u welk bedrag uw verzekeraar gegarandeerd uitkeert in geval van schade én u betaalt niet teveel premie. Ook deze bedrijfstaxatie regelt u eenvoudig via Versverzekeraar.

Versverzekeraar: dé verzekeraar voor groente- en fruitzaken

Maak ook kennis met Versverzekeraar en doe uw voordeel met onze adviezen en gunstige tarieven. Neem hiervoor contact op met een van onze AGF-specialisten in uw regio. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Vragen over uw verzekeringen? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op  033 - 247 5555.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.