Versverzekeraar bakker

(Banket-)bakkerij

Alle verzekeringen voor de ondernemende (banket-)bakker

Onder de naam Bakkersbelang vindt u bij ons alle verzekeringen voor uw (banket-)bakkerij onder één dak. Machines die stil komen te liggen, brand in uw bakkerij en/of winkel, een klant die ziek wordt van een van uw producten: het kan ook in uw bakkerij gebeuren. Onze verzekeringen geven u de nodige zekerheid om uw (banket-)bakkerij te beschermen tegen dit soort schade. Of tegen de kosten van ziekte van uw werknemers. Ook regelen we uw financiële zaken, zodat ook uw inkomen beschermd is, bijvoorbeeld als u zelf ziek wordt of onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.

Welke verzekeringen heeft u nodig voor uw bakkerij?

We kennen uw branche door en door. We weten daarom dat het bakkersvak specifieke risico’s met zich meebrengt. Als specialist in de bakkersbranche weten we wat deze risico’s zijn, wat de financiële consequenties zijn en vooral: wat u er tegen kunt doen. Want met de juiste maatregelen kunt u de kans op een bedrijfsrisico vaak al aanzienlijk verkleinen. Bakkersbelang helpt u om hier slim mee om te gaan. Zo kunt de beste afwegingen maken over wat u wel en wat u niet wilt verzekeren voor uw bakkerij (of hoeft te verzekeren).

Uw bakkerij nooit meer over- of onderverzekerd

Ieder jaar overkomt het meerdere van uw collega-bakkers: na een brand is het uitgekeerde bedrag van de verzekering te weinig om de bakkerij snel (of überhaupt) weer in bedrijf te krijgen. Dat kunt u voorkomen met een verzekering die gebaseerd is op taxatiewaarde. Dan bent u nooit onder- of oververzekerd, weet u welk bedrag uw verzekeraar gegarandeerd uitkeert in geval van schade én u betaalt niet teveel premie. Ook deze bedrijfstaxatie regelt u eenvoudig via Bakkersbelang.

Ontdek wat Bakkersbelang voor u als (banket-)bakker kan doen

Maak ook kennis met onze betaalbare premies, persoonlijke service en snelle hulp bij schades. Neem hiervoor contact op met een van onze bakkerijspecialisten in uw regio. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Vragen over uw verzekeringen? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op  033 - 247 5555.

Stel ons gerust uw vraag

Alarmcentrale motorrijtuigen
(+31) (0) 20 651 58 27

Alarmcentrale reisverzekeringen
(+31) (0) 20 651 56 12